Juniper køber Mist


Juniper har altid haft det svært med wireless.

Tilbage i 2010 købte de Trapeze, der havde et udmærket produkt, der også havde noget udbredelse herhjemme, men derefter døde al udvikling, produktet faldt fra hinanden, og kunderne faldt selvfølgelig fra.

Siden forsøgte de fra 2014 med et samarbejde med Aruba, og der var da også rygter om, at de ville købe dem. Rygterne stoppede selvfølgelig umiddelbart efter, at det var HP, der købte Aruba i 2015, og samarbejdet stoppede kort efter.

Næste forsøg blev Ruckus, som Juniper forsøgte et samarbejde med fra 2015, og igen var der rygter om, at Juniper ville købe op. Ruckus har også en vis udbredelse i SP-netværk, hvor Juniper traditionelt er stærke, så mange syntes, det ville give mening. Men det samarbejde stoppede, da Ruckus blev købt af først Brocade og siden købt ud af Brocade/Broadcom af Arris.

For nyligt (2018) forsøgte Juniper sig så med et samarbejde med Aerohive, men mon ikke de fleste kunder efterhånden var blevet trætte af at høre på wireless samarbejder fra Juniper?

Og nu har Juniper så besluttet at købe Mist, der laver et cloud-managed wireless system, lidt ligesom vi kender det fra Meraki, men tilføjet assurance i stil med det, man kan få med DNA-Center.

Mon nogen tror på, Juniper lykkes med wireless denne gang?

-A